Heerlijk ontspannen op de fiets in een veelzijdig gebied

Uitgelicht: Fietsroute 'van Bossche Bol tot Bossche School'

Door De redactie van Arenalokaal.nl

Een fietstocht door Brabantse dorpen en vestingstadjes. Naar goed Brabants gebruik begin je de route met een ‘tas koffie’ en een heerlijke Bossche Bol. De route voert langs diverse panden gebouwd in de bijzondere Bossche School-architectuurstijl. Geniet van prachtige en afwisselende landschappen, de Maasdijk, bossen en zandduinen.

Tijdens deze 50 kilometer durende fietstocht kom je langs diverse horecagelegenheden, overnachtingsmogelijkheden, ontmoetingsplekken, winkels én de natuurbegraafplaats. Maak kennis met natuurgebied De Maashorst en al haar omliggende dorpen en steden.

Download de fietsroutekaart hier!

|Doorsturen

Kijk ook eens hier:


Algemene Info van De Maashorst

INFORMATIE EN EEN PLAATJE OVER WELK GEBIED HET IS,
PLAATJE TER ILLUSTRATIE.

Arena Restaurantpagina

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.