Pimpfestival op charmecamping Hartje Groen in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In het weekend van 25 tot en met 27 mei strijken er ruim 70 gepimpte caravans en campers neer op Charmecamping Hartje Groen in Schaijk. Het leuke is dat deze bijzondere reispaleisjes (bijna) allemaal van binnen en buiten te bewonderen zijn.

Vol trots laten de eigenaren op zaterdag 26 mei tussen 11 en 17 uur het resultaat zien van vaak ontelbare uurtjes slopen, schuren, timmeren, verven en ander kluswerk. Iedereen die het leuk vindt dit te zien, geïnspireerd te raken, of om de kneepjes van het pimpen uit ervaren hand te leren, is welkom. De entree is gratis. Het volledige programma is te vinden op: https://www.facebook.com/events/330184794158816/ 

Naast al die bijzondere caravans zijn er kraampjes met hippe kampeerspullen, pimp-workshops kussen bekleden en verven en er wordt zelfs ter plekke een caravan onder handen genomen door een graffiti-artiest. Uiteraard komen de hapjes en drankjes ook in stijl; bij diverse foodtrucks zal het heerlijk smikkelen zijn. En, het geheel wordt aangenaam opgeleukt met live muziek in een bijzonder gepimpte bus van de band Lijn 99 uit Schaijk. Voor de kinderen is er een speciale pimpklus en alle bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete pimpproject.

Enorm populair
Het pimpen van caravans heeft de laatste jaren een hoge vlucht genomen. Vaak werden caravans door menigeen als saai en truttig bestempeld, maar die tijd is voorbij. De ‘pimpers’ kennen elkaar onder meer via de Facebookpagina Pimp je caravan NL. Initiatiefnemers Esther en Benjo organiseren dit weekend voor de derde maal geheel belangeloos, puur uit liefde voor de reispaleisjes. Voornamelijk om ervaringen uit te wisselen, het kamperen met een caravan weer hip te maken, en anderen het resultaat van hun inspanningen te laten zien.

|Doorsturen

Kijk ook eens hier:


Algemene Info van De Maashorst

INFORMATIE EN EEN PLAATJE OVER WELK GEBIED HET IS,
PLAATJE TER ILLUSTRATIE.

Arena Restaurantpagina

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.